Produse pentru:

Aparat profesional Swissinno pentru alungarea cainilor agresivi

Aparat profesional Swissinno  pentru alungarea cainilor agresivi
Aparat profesional Swissinno  pentru alungarea cainilor agresivi Aparat profesional Swissinno  pentru alungarea cainilor agresivi Aparat profesional Swissinno  pentru alungarea cainilor agresivi
Cod produs: 972365
Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
Va recomandam sa vedeti unul dintre produsele inlocuitoare de mai jos.

Produse inlocuitoare:

Aparat profesional Swissinno  pentru alungarea cainilor agresivi

Protectorul cu ultrasunete este un dispozitiv puternic care poate fi utilizat la alungarea cainilor de catre persoanele deranjate de prezenta animalelor periculoase.

Aparatul este usor de tinul in mana si complet portabil, fiind astfel ideal pentru persoanele care merg la cumparaturi, pietoni, postasi, joggeri si elevi. Aceasta nu cauzeaza nici un rau la oameni sau animale si este preferat spray-urilor si altor modalitati de a pune la distanta cainii agresivi.

Aparatul emite un sunet de inalta frecventa pe care cainii il pot auzi, dar care este inofensiv si neauzit omului. Sunetul este facut de "vibratia" aerului: o circulatie rapida inainte si inapoi. Unitatea de miscare inainte si inapoi, (un ciclu), intro secunda este un "Hertz" (Hz). Numarul de cicluri care se repeta intr-o secunda se numeste "frecventa" a sunetului. Oamenii pot auzi frecvente de pana la 20,000Hz. Sunetele cu frecventa mai mare de 20,000Hz se numesc "ultrasunete". Protectorul cu ultrasunete Swissinno emite frecvente cu ultrasunete de la 23,000 la 27,000 Hz. Acest explozie de sunete socheaza animalul care avanseaza, de obicei, determinandu-l sa se opreasca, sa se retraga sau sa "inghete" inainte de a ajunge in apropierea utilizatorului. Acesta este cel mai eficient pe caini straini, salbatici sau ostili.

Utilizarea aparatului cu caini familiari sau animale de companie prietenoase poate provoca mici reactii.

Retineti ca eficacitatea ultrasunetelor poate fi influentata de factori precum distanta pana la caine, varsta cainelui, distributia si experienta de instruire anteriora a animalului.Indreptati protectorul cu ultrasunete in directia cainelui, tineti apasat butonul "ON" timp de doua secunde si eliberatil. Repetati acest lucru rapid pana cand cainele este sub control. Aparatul este cel mai eficient atunci cand este indreptat direct catre caine si puterea sa este diminuata atunci cand expunerea este din lateral. De obicei, este mai bine ca expunerea sa se faca repetat pe intervale de 2 secunde decat un singur flux continuu.

Un caine va auzi ultrasunete de pana la 12 de metri distanta, dar aparatul este cel mai eficient si dureros pentru animal, la un interval de 2 pana la 5 metri. Functioneaza cu baterie alcalina de 9V.

 

Specificatii Tehnice :

Frecventa : 23.000 – 27.000Hz.
 
Alimentare : 9V (neinclusa)
 
Culoare : Verde inchis + Alb
 
Tara de provenienta : Germania
 
Garantie : 24 luni.

Adauga comentariu

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:Impotriva Daunatorilor.ro - Aparate impotriva daunatorilor

Aparate anti soareci,anti sobolani,anti rozatoare

Aparate anti insecte, anti tantari, anti soareci, anti cartite, anti pasari